Üdvözli Önt az árfaló.hu!

Honlapunk Magyarország legújabb árösszehasonlító oldala, ami azt tűzte ki célul, hogy magas minőségű szolgáltatást nyújtson mind az adott terméket kereső felhasználók, mind a termékeket forgalmazó webáruházak számára.

Feladatunk nem más, mint megteremteni a kapcsolatot az egyre tudatosabban vásárló réteg és az éles árversenyt vívó webáruházak között, mindezt gyorsan, biztonságosan és könnyen. A potenciális vásárlók az oldalon megjelenő termékek közül a számukra legjobb terméket illetve a legjobb ár-érték arány támogatásával, a webáruházak pedig folyamatos internetes látogatottsági és értékesítési csatorna biztosításával segíti honlapunk.

Az árfaló.hu oldalon Magyarország területén működő webáruházak általt kínált termékek és szolgáltatások találhatók. Keresés után a termékek ár szerint növekvő sorrendben jelennek meg, ahol lehetséges kategóriánként tovább szűkítheti a felhasználó a találati listát. Egy adott termékre klikkelve a felhasználó azonnal átírányítódik az azt forgalmazó cég online felületére.


Regisztrált felhasználók árkövető, kedvencek és email funkcióval tudják még könnyebbé tenni későbbi vásárlási szándékát.

Szolgáltató:

Név: arfalo.hu

Email: kapcsolat (kukac) arfalo (pont) hu

Telefon: +36-21-252-5319

Url: http://www.arfalo.hu

Adószám: 60564243-1-29